2014. február 15.: qigong foglalkozás

Folytatódik a qigong 氣功 táborokban megismert gyakorlatok havi felelevenítése.

A következő qigong foglalkozás:

ideje: 2014. február 15. szombat, 18:00-21:00

helyszíne: Budapest XII. Böszörményi út 44.-46. Karmajóga Stúdió

témája: Kicsit aktívabb testi munkát fogunk végezni, pontosítjuk a légzőgyakorlatokat és a qi tűzkörön keringetésének gyakorlatát (2 óra), majd elmélettel folytatjuk (1 óra). Az elmélet az egyik első taoista alkímiai mű (4. fejezet: A Cantong qi, azaz A hármas egység pecsétje) elemzését és a meglátások megvitatását foglalja magában.

részvételi díja: 3000 Ft.

a gyakorlást vezeti: Drimál István

Kérjük részvételi szándékát (vagy bármilyen felmerülő kérdését) jelezze a következő email címen: aranyelixir kukac gmail pont com

Az alkalomra teljesen kezdőket is szeretettel várunk, nem előfeltétel a táborokban vagy a korábbi gyakorlásokon való részvétel.

Feliratkozás

Amennyiben időben szeretne értesülni a további bejegyzések megjelenéséről, valamint a kizárólag feliratkozott olvasóink számára közzétett tartalmakról, iratkozzon fel értesítőlistánkra a jobb felső sarokban látható mező segítségével. Az e-mail címek kezelésére vonatkozó irányelveinkről a „Hivatalos” menüpont „Hírlevél-feliratkozás” alpontjánál tájékozódhat.

Hivatkozás

Amennyiben felhasználná vagy megosztaná a bejegyzésben olvasottakat, kérjük tüntesse fel az oldal url címét és a megtekintés dátumát. Minden, a http://www.aranyelixir.hu oldalon közzétett tartalmat szerzői jog véd, aminek részleteiről a „Hivatalos” menüpont „Szerzői jogi nyilatkozat” alpontjánál tájékozódhat.

Hozzászólások

Ossza meg véleményét és szóljon hozzá, idevágó irányelveinkről a „Hivatalos” menüpont „Hozzászólások” alpontjánál tájékozódhat. Röviden, egy hozzászólás legyen: valós névvel ellátott, témához kapcsolódó, tárgyilagos, barátságos hangnemben megfogalmazott, tartsa tiszteletben mások személyét, véleményét, nézeteit.

Javítási javaslatok

Helyesírási hibát észlelt? Tájékoztasson minket egy hozzászólás formájában. Annyit azonban kérünk, hogy javaslatát támassza alá A magyar helyesírás szabályai vagy az Osiris Helyesírás vonatkozó oldalszámának megadásával. Internetes hivatkozásokat, az MTA által üzemeltetett, helyesírásban tanácsot adó oldalakon kívül, sajnos nem tudunk figyelembe venni.