Jövőképünk és céljaink

Jövőképünk és céljaink
Jövőképünk és céljaink

Az Aranyelixír.hu küldetése taoista témájú könyvek elérhetővé tétele magyar nyelven az érdeklődők számára. A stratégia e cél megvalósításához az online publikálás és könyvkiadás.

Céljaink között szerepel ezért

  • egy kínai-angol-magyar nyelvű taoista szakszótár összeállítása,
  • taoista alapművek, szövegmagyarázatok és szakkönyvek lefordításaangol és kínai nyelvről, valamint
  • egy könyvkiadó és könyvkötő műhely gazdasági, technikai és jogi kereteinek felállítása.

A továbbiakban ezen a blogon értesülhetnek a kedves érdeklődők a fejleményekről.

Feliratkozás

Amennyiben időben szeretne értesülni a további bejegyzések megjelenéséről, valamint a kizárólag feliratkozott olvasóink számára közzétett tartalmakról, iratkozzon fel értesítőlistánkra a jobb felső sarokban látható mező segítségével. Az e-mail címek kezelésére vonatkozó irányelveinkről a „Hivatalos” menüpont „Hírlevél-feliratkozás” alpontjánál tájékozódhat.

Hivatkozás

Amennyiben felhasználná vagy megosztaná a bejegyzésben olvasottakat, kérjük tüntesse fel az oldal url címét és a megtekintés dátumát. Minden, a http://www.aranyelixir.hu oldalon közzétett tartalmat szerzői jog véd, aminek részleteiről a „Hivatalos” menüpont „Szerzői jogi nyilatkozat” alpontjánál tájékozódhat.

Hozzászólások

Ossza meg véleményét és szóljon hozzá, idevágó irányelveinkről a „Hivatalos” menüpont „Hozzászólások” alpontjánál tájékozódhat. Röviden, egy hozzászólás legyen: valós névvel ellátott, témához kapcsolódó, tárgyilagos, barátságos hangnemben megfogalmazott, tartsa tiszteletben mások személyét, véleményét, nézeteit.

Javítási javaslatok

Helyesírási hibát észlelt? Tájékoztasson minket egy hozzászólás formájában. Annyit azonban kérünk, hogy javaslatát támassza alá A magyar helyesírás szabályai vagy az Osiris Helyesírás vonatkozó oldalszámának megadásával. Internetes hivatkozásokat, az MTA által üzemeltetett, helyesírásban tanácsot adó oldalakon kívül, sajnos nem tudunk figyelembe venni.

Jövőképünk és céljaink” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Jövőkép á la kínai

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.